Mostecký magistrát ruší od pondělních 10 hodin úřední hodiny na všech pracovištích!
Magistrát města Mostu. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Vzhledem k aktuální situaci rozhodl primátor města Mostu Jan Paparega o tom, že se ruší úřední hodiny na všech odborech Magistrátu města Mostu a Městské policie Most.

Úřední hodiny jsou zrušeny od 16. března 2020 6:00 hodin do 24. března 2020 6:00 hodin na všech pracovištích, s platností ode DNEŠKA 10:00 hodin. Toto opatření bylo přijato v souladu s usnesení vlády č. 215 ze dne 15. 3. 2020 o přijetí krizového opatření. Veškeré objednané termíny jsou z tohoto důvodu zrušeny a nelze je vyřídit.

„Rád bych požádal všechny Mostečany, aby se dodržovala pravidla a vládní nařízení o celoplošné karanténě se nebrala na lehkou váhu. Je třeba na minimum omezit mezilidský kontakt. Chovejme se prosím zodpovědně a ohleduplně, než bude pozdě. Postarejte se, pokud máte možnost o nejrizikovější skupinu obyvatel, kterou jsou senioři. Pomáhejme si!“ žádá primátor města Mostu Jan Paparega.

„Podání Magistrátu města Mostu lze činit pouze dálkově, prostřednictvím poskytovatele poštovních služeb, datové schránky nebo elektronicky se zaručeným elektronickým podpisem. K dispozici bude občanům spojovatelka na telefonním čísle + 420 476 448 111,“ vysvětluje tajemník magistrátu Petr Krupička.

O všech změnách budeme průběžně informovat.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru