Most pro veřejnost uzavírá Benedikt a Matyldu, centrální hřiště i skatepark!
Areál Matylda. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most -  Primátor Mostu dal doporučení všem organizacím města v souvislosti s nouzovým stavem v České republice. Pro veřejnost se uzavírá Benedikt i Matylda.

Primátor města Mostu Jan Paparega v souvislosti s rozhodnutím vlády ČR týkající se mimořádných opatření v souvislosti s nouzovým stavem v ČR, zaslal všem organizacím, které jsou zřízeny městem, doporučení k jejich uzavření a případnému nařízení práce z domova.

„Všem organizacím, zřízeným městem Most, odešlo doporučení v souvislosti s nouzovým stavem v ČR. Chtěl bych, aby reagovali podobně jako Magistrát města Mostu a Městská policie a učinili podobná opatření. Všichni se musíme chovat zodpovědně a minimalizovat riziko dalšího šíření nákazy COVID-19 v řadách našich obyvatel. Všichni ředitelé organizací reagovali pozitivně a po dohodě s ředitelem Technických služeb města Mostu dojde bohužel i k uzavření areálů Matylda a Benedikt. Všechny vás proto vyzývám k zodpovědnosti a dodržování tohoto omezení,“ žádá primátor města Mostu Jan Paparega.

Doporučení se týká těchto organizací:

MĚSTSKÁ SPRÁVA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

MOSTECKÁ BYTOVÁ

Nájemníci budou informováni prostřednictvím webových stránek. Na těchto stránkách jsou zveřejněna i tel. čísla havarijní služby pro případ potřeby, tato čísla jsou zveřejněna i v jednotlivých domech.

MĚSTSKÉ DIVADLO MOST

Zakoupené vstupenky na neuskutečněná představení tak bude možné vyměnit či vrátit ve lhůtě 14 dní po ukončení platnosti těchto opatření. V případě jakýchkoliv dotazů je možné pokladu MDM kontaktovat telefonicky, či e-mailem: 777 313 298, 777 313 390, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

SPORTOVNÍ HALA MOST

uzavření všech areálů včetně centrálních hřišť a skateparku

TECHNICKÉ SLUŽBY MĚSTA MOSTU

pro veřejnost uzavřeny rekreační areály Benedikt a Matylda

Služby a činnosti, které zůstanou v tomto období poskytovány i nadále:

  • Pohřebnictví
  • Svoz odpadů
  • Stavební zakázky v realizaci
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru