Zloději kradli věci ze sklepů. V době nouzového stavu lidem mizely uskladněné věci
Ilustrační foto
Most

Most - Nevítaného návštěvníka zaznamenal majitel jedné sklepní kóje na mosteckém sídlišti Liščí vrch. Tam neznámý pachatel v přesně nezjištěnou dobu vnikl do panelového domu, následně se dostal do suterénních prostor, kde se za použití násilí vloupal do jedné plaňkové sklepní kóje.

Z ní měl zloděj odcizit klec na zvíře, garnyže a další věci. Poškozený majitel vyčíslil škodu na částku pět tisíc korun a krádež vloupáním ohlásil mostecké policii, která se případem přečinu krádeže zabývá.

"Jiný nenechavec se dopustil v době nouzového stavu zločinu krádeže. V obytném domě v centru města Mostu neznámý lapka kradl ve sklepních prostorách," uvádí mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková. Násilím překonal uzamčené dveře u sklepní kóje a odnesl z ní různou obuv a hodily se mu i zde uložené kufry.

Poškozenému krádeží vznikla škoda ve výši čtyři tisíce korun.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru