Nouzový stav prodlužuje kolaudaci nové silnice z Mostu kolem jezera
Nová silnice je uzavřena pro motoristy. Foto: archiv
Most

Most - Stavba Obnovení silnice III/2565 Most - Mariánské Radčice je v současné době dokončena a probíhá kolaudační řízení na stavebních úřadech v Mostě a Litvínově, do jejichž správního území stavba náleží.

Z důvodu provozních omezení spojených s usnesením vlády České republiky o přijetí krizového opatření (celostátní karanténa) se proces kolaudačního řízení prodlužuje, a to především v návaznosti na zajišťování stanovisek dotčených orgánů a účastníků řízení.

Ti v době karantény fungují v omezeném režimu nebo vůbec. Ačkoli stavební úřady v Mostě i Litvínově fungují ve standardním režimu, z výše popsaných důvodů nejsme schopni příslušný proces urychlit. "Předpokládané zpoždění můžeme pouze odhadovat a bude záviset především na době trvání provozních omezení," uvedlo město Most v Mosteckých listech.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru