Zločin u čističky! Násilník (33) tam napadl staršího muže kvůli pár stovkám
Ilustrační foto
Most

Most - Okresní soud v Mostě poslal do vazby 33letého muže z obce na Mostecku. Ten se měl dle kriminalistů dopustit zvlášť závažného zločinu loupeže. Muž byl ze zločinu obviněn vyšetřovatelem mostecké policie, který podal státnímu zástupci podnět k vazebnímu stíhání a to z důvodu, že se měl jednání dopustit opětovně.

Obviněný měl v březnu v dopoledních hodinách za městem Most poblíž čističky odpadních vod napadnout a okrást postaršího muže. "S tím nejprve hovořil, následně došlo ke slovní rozepři, při které obviněný po poškozeném požadoval vydání finanční částky ve výši 150 korun s tím, že pokud je nedostane, vezme si je sám. Poškozený mu peníze odmítl dát a následně měl vyinkasovat dva údery otevřenou dlaní do obličeje. Poté ho měl útočník chytit kolem krku a podrazit mu nohy, při tom napadený upadl na zem," popisuje události mluvčí policistů Ludmila Světláková. Obviněný mu měl odcizit z kapsy kalhot peněženku a z ní si měl vzít 300 korun. Portmonku pak poškozenému vrátil.

"Napadený muž utrpěl zranění hlavy a vyhledal s ním lékařské ošetření. Stíhaný tak užil násilí v úmyslu zmocnit se cizí věci, čímž naplnil skutkovou podstatu zločinu loupeže, za který mu hrozí až desetiletý trest odnětí svobody," dodala tisková mluvčí Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru