Strážníci zajistili v posledním týdnu v mosteckých ulicích dvě osoby hledané Policií ČR
Ilustrační foto
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámil muž, že se na veřejném prostranství vzájemně napadají muž a žena. Na místo byla vyslána motohlídka strážníků, která zajistila uvedeného muže a ženu.

Oba uvedli, že se jen hádali a nedošlo k fyzickému napadení. Strážníci ověřili totožnost muže, ale žena nebyla schopna svoji totožnost prokázat. Strážníci ji proto předvedli na obvodní oddělení Policie ČR. Policisté pak zjistili, že se jedná o ženu, která je v celostátním pátrání a žena na policii už zůstala.

Při kontrolní činnosti si strážníci všimli osoby, která odpovídala popisu osoby hledané Policií ČR. Strážníci muže zajistili, provedli bezpečnostní prohlídku, jestli u sebe nemá zbraň a předali hledaného muže službu konajícímu policistovi Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru