Strážníci zajistili v mosteckých ulicích tři osoby hledané policií, včetně 13letého chlapce
Zadržení hledaného. Foto: MP Most
Most

Most - Třináctiletého chlapce zajistili strážníci po druhé hodině ranní při pěší kontrolní činnosti v parku Střed. Perlustrací následně zjistili, že je na seznamu celostátně hledaných osob.

Strážníci na místo přivolali policisty, kteří chlapce převezli na Policii ČR. Při kontrolní činnosti v centru města po 4. hodině ranní zajistila hlídka strážníků muže, o kterém věděla, že je osobou hledanou Policií ČR.

Dalšího celostátně hledaného muže pak zajistili strážníci v ul. Budovatelů. Oba hledané muže předali strážníci do rukou Policie ČR. "Ani v jednom případě nebyli strážníci nuceni použít donucovací prostředky," uvedla tisková mluvčí Městské policie Most Veronika Loucká.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru