Muž našel v krabici od lupínků slipy. Na báchorku mu ale policisté neskočili
Koupil si muž místo lupínků spodní prádlo? Bylo to jinak. Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Ostraha obchodního domu zadržela muže, kterého podezírala z krádeže zboží v jednom z obchodů. Jak se ukázalo, podezření se potvrdilo a muž skončil na policejním oddělení v Mostě.

Litvínovan ve věku 42 let v obchodním domě v centru města Mostu zamířil do jedné z prodejen s oděvy. Uvnitř obchodu si z volného výběru vybral dvě balení spodního prádla se sedmi trenkoslipami v hodnotě 748 korun. Ty si měl v prodejně ukrýt do krabice od kukuřičných lupínků a tu pak zalepil lepidlem. Následně ji uložil do papírové tašky.

"Z prodejny odešel, aniž by za zboží zaplatil. Tamní ostraha ho zadržela a předala přivolané policii. Nepoctivý nakupující policistům uvedl, že krabici zakoupil den před tím v prodejně s potravinami a vůbec netušil, že místo lupínků se v krabici nachází balení se spodním prádlem. Pohádce však policisté neuvěřili. Lup byl zajištěn a vrácen zpět prodejně," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Od policistů odešel se záznamem o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže ve zkráceném přípravném řízení. Policisté šetřením zjistili, že muž kradl už v minulosti a byl odsouzen a je v podmínce.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru