Vandalové se činili! Zůstalo po nich počmárané divadlo, dům, rozbitý zámek a sklo
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Policisté obou mosteckých obvodních oddělení šetří případy poškození cizí věci.

Neznámý pachatel na sídlišti Zahradní u panelového domu poškodil eletronický zámek u vchodových dveří a učinil jej tak nefunkčním. Bytové družstvo vyčíslilo způsobenou škodu na částku 16 tisíc korun.

Jiný poberta se činil na omítce obytného domu v ulici Zdeňka Štěpánka. Barvou tam v dolní části objektu namaloval různá písmena a zanechal škodu zatím přesně nevyčíslenou.

Projev vandalství šetří na základě oznámení policisté obvodního oddělení Most Zahradní. Zatím neznámý poberta v přesně nezjištěný den v době od poloviny května do nynějška pomaloval barvou omítku u budovy Divadla rozmanitostí na mosteckém sídlišti Zahradní. Poškozené město vyčíslilo škodu ve výši 20 tisíc korun.

Další desetitisícová škoda vznikla rozbitím okna u objektu. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci a po neznámém sprejerovi pátrají.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru