Slečna nezačala v Mostě maturitní den šťastně, ztratila telefon i občanku. Pak se vše změnilo
Foto: MP Most
Most

Most -  Na služebnu Městské policie Most se dostavil v ranních hodinách oznamovatel, že nalezl při venčení psa v ulici Tyršova mobilní telefon iPhone v pouzdře, ve kterém byl občanský průkaz.

"Vzhledem k tomu, že místo nálezu sousedí se střední školou, byl den konání maturit, občanský průkaz byl osmnáctileté dívky a na displeji mobilu byla zpráva „Myslím na tebe“, strážníci správně usoudili, že se jedná o telefon maturantky," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Také usoudili, že to, že nemá občanský průkaz, by ji mohlo způsobit při maturitě potíže. Proto strážníci provedli místní šetření ve škole, kde bylo potvrzeno, že se jedná o studentku školy, která maturuje.

Strážníci se domluvili s pedagogy, že budou dívku po skončení didaktického testu informovat, že si může telefon a občanský průkaz vyzvednout na služebně městské policie proti podpisu úředního záznamu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru