Jak se ženě povedlo převrátit auto u Záluží? Narazila do pařezu
Foto: čtenář
Most

Most - Lehkým zraněním skončila včerejší nehoda na silnici III. třídy. Tam jela řidička s osobním vozidlem ve směru od Záluží na Komořany. Při projíždění levotočivé zatáčky měla vyjet vpravo mimo komunikaci, kde narazila do pařezu.

"Následně se vůz převrátil na střechu a narazil do sloupku a křídla vrat u objektu jedné firmy. Řidička byla z místa nehody převezena se zraněním do zdravotnického zařízení," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková. Alkohol u motoristky byl vyloučen provedenou dechovou zkouškou. Hmotou škodu hlídka vyčíslila na částku 90 tisíc korun.

Alkohol ale figuroval u jiné nehody, u které došlo dříve - o víkendu. U Nové Vsi v Horách vjel řidič osobního vozidla tovární značky VW při projíždění zatáčky za pravý okraj komunikace, kde měl narazit do silničních svodidel a následně do stromu. Hlídka u řidiče na místě provedla dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní s výsledkem dvě promile alkoholu v dechu.

Motorista se podrobil lékařskému vyšetření a odběru krve a je podezřelý z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Ke zranění osob naštěstí nedošlo. Hmotou škodu policisté odhadli na částku 155 000 korun.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru