Muž řádil v mostecké nemocnici. Když ho odvezli na záchytku, museli tam strážníci znovu
Ilustrační foto
Most

Most - Na lince 156 požádala o pomoc s podnapilým pacientem pracovnice nemocnice v Mostě. Na místo byla vyslána motohlídka strážníků, kteří se spojili se zdravotníky. Muž pod vlivem alkoholu nebo jiné návykové látky měl tržné rány na hlavě, odmítal ošetření a choval se agresivně.

Strážníci ve spolupráci se záchranáři muže nakonec přesvědčili, aby se nechal ošetřit. Vzhledem k silné podnapilosti rozhodl lékař o převozu pacienta do protialkoholní záchytné stanice. "Na to muž reagoval tak, že začal vulgárně napadat strážníky, zdravotníky a poté ohrožovat přítomné a ničit zdravotnické zařízení. Proto byli strážníci nuceni použít donucovací prostředky," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká. Muž byl následně převezen do protialkoholní záchytné stanice v Teplicích.

Po šesté hodině ranní požádali pracovníci nemocnice o pomoc strážníků, že se ve vestibulu nemocnice pohybuje osoba bez domova a obtěžuje pacienty. Strážníci muže z nemocnice vykázali.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru