Průmyslová zóna Triangle má už i svého praktického lékaře. Kdo ho může využívat?
Průmyslová zóna Triangle. Foto: SPZ Triangle
Most

Žatec - V minulých dnech proběhla kolaudace ordinace praktického lékaře. Nachází se v prvním podlaží administrativní budovy Správy průmyslové zóny Triangle, v samotném centru průmyslové zóny, a to v ulici Průmyslová 1062.

Službu praktického lékaře zajišťuje nestátní zdravotnické zařízení MEDICA SEVER s.r.o. Vedoucím lékařem je Libor Maryško. „Poskytujeme odborné pracovně-lékařské služby na základě zákona 373/2011 Sb., ve znění zákona č. 205/2020 Sb. a vyhlášky 79/2013 Sb. Například se jedná o výkon preventivních lékařských prohlídek zaměstnanců z velkých i malých firem, prevenci ochrany zdraví před nemocemi z povolání, předcházení úrazům ve výrobní sféře. Po dohodě se zájemcem zajištění lékařského dohledu přímo na pracovišti společnosti, a to s maximálním ohledem na dosažení a udržení nejlepšího možného zdravotního stavu klienta/klientky s garancí vysoké úrovně zdravotní péče. Ordinace je vybavena souborem zdravotnických přístrojů, které jsou nezbytné pro plnohodnotné poskytování komplexních pracovně-lékařských služeb. Toto vše šetří čas zaměstnavatelům i jejich zaměstnancům, neboť většina úkonů proběhne v jednom čase a na jednom místě,“ uvedl šéflékař Maryško.

Kromě pracovního lékařství se zařízení zaměřuje na lepší informovanost o některých zdravotnických tématech. Celkově tak přispívá ke zvýšení povědomí pracovníků a jejich vedoucích o současných možnostech prevence proti civilizačním i nádorovým onemocněním, onemocněním pohybového aparátu a o možnostech zbavit se závislostí na některých návykových látkách, jako je alkohol či tabák.

Přítomnost ordinace v centrální části průmyslové zóny významným způsobem ušetří čas zaměstnavatelům, tak i jejich zaměstnancům a možná i občanům ze spádových částí obcí. Je v docházkové vzdálenosti z ulice Průmyslová, kde je největší koncentrace výrobních závodů. Její provozní doba se prozatím stanovuje na základě předchozího objednání. V současné době má ještě volnou kapacitu pro poskytování výše uvedených služeb, které lze nabídnout i dalším zájemcům.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru