Píchnul si pervitin a sednul za volant, jiný řidič nadýchal dvě promile
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Kvůli nesvítícímu brzdovému světlu zastavili strážníci v Litvínově večer vozidlo v ulici Tyrše a Fügnera. Chování řidiče se strážníkům nepozdávalo, proto jej otestovali na přítomnost psychotropních látek v těle.

Test vyšel pozitivně a řidič přiznal, že dvě hodiny předtím užil pervitin. Muže si převzala hlídka Policie ČR, spolujezdce převezli na policejní služebnu strážníci.

V policejní cele skončil po silniční kontrole 41letý muž z Mostu. Ten byl v nočních hodinách kontrolován policisty hlídkové služby v ulici Žatecká při řízení osobního vozidla a vykazoval známky ovlivnění alkoholem, když hovořil pomalu a byl z něj cítit alkohol.

Podezření hlídky nakonec potvrdily i výsledky provedených dechových zkoušek, které byly opakovaně pozitivní s hodnotou vyšší než dvě promile alkoholu v dechu. Policie podezřelého zadržela a převezla ho na policejní oddělení, kde byl řidič umístěn v policejní cele.

Po vystřízlivění mu policisté obvodního oddělení v Mostě sdělili tento týden ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru