Incident v tramvaji! Černý pasažér na útěku zranil revizorku
Ilustrační foto
Most

Most – Mezi cestujícím bez platné jízdenky a revizorkou Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova došlo ke střetu, který se stal o víkendu v dopoledních hodinách v tramvaji na lince č. 4.

„Naše revizorky kontrolovaly jízdenky jednotlivých cestujících. Jeden z nich platný jízdní doklad neměl a neměl u sebe žádný doklad totožnosti,“ řekl Daniel Dunovský, ředitel Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova, a.s. „Revizorky ho proto požádaly, aby nevystupoval a vyčkal na příjezd hlídky policie, která prověří jeho totožnost.

Černý pasažér chtěl celou věc vyřešit útěkem v okamžiku zastavení tramvaje v zastávce. „Revizorka mu proto zastoupila cestu, černý pasažér se přesto snažil protlačit ven. Přitom došlo ke zranění revizorky na ruce,“ řekl dále Dunovský.

Zranění zaměstnankyně dopravního podniku není vážné. „Podle vyjádření revizorky šlo o „známou firmu“, tento cestující byl již několikrát přistižen, když se snažil jezdit bez placení,“ dodal Dunovský.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru