Na novém mostě pod Hněvínem dokončují práce, na silnici už jsou čáry
Nový most pod Hněvínem. Foto: ŘSD
Most

Most - Několik měsíců ztížené dopravy z Litvínova do Mostu a objížděk ve směru z Teplic na Chomutov se chýlí ke konci. Stavbaři dokončují nový most pod Hněvínem na křížení silnic I/27 a I/13.

O aktuálním stavu prací informovalo na svém twitterovém účtu Ředitelství silnic a dálnic v Ústeckém kraji. "Na nově zrekonstruovaném mostě pod hradem Hněvín na silnici I/27 v Mostě míří dokončovací práce do cíle. Aktuálně bylo namalováno vodorovné dopravní značení, na které bude následně nanášena plastová vrstva," sdělili silničáři.

Druhý most, který je před nově postaveným ve směru od Litvínova, rovněž prochází rekonstrukcí. Zpevňují se pilíře, které nesou mostovku s dvoupruhovou vozovkou. Otevření se předpokládá v druhé polovině prázdnin.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru