Oslava narozenin na Mostecku se zvrtla: Muž dostal do hlavy topůrkem poté, co se zastal urážené slečny
ilustrační foto: CC0
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu výtržnictví a pokusu ublížení na zdraví 47letého muže z obce na Mostecku.

Tam probíhala na zahradě domu oslava narozenin, na které byla skupinka mladých lidí. Obviněný měl při této oslavě urážet přítomnou slečnu, což se nelíbilo jednomu z přítomných mladých mužů, který obviněnému jeho nevhodné chování vytkl.

"Obviněný místo toho, aby se kál, si přinesl dřevěné topůrko od sekyrky a mladého muže měl udeřit do hlavy, čímž mu způsobil zranění na hlavě, které bylo kvalifikováno jako lehké. Zraněný muž následně vyhledal lékařské ošetření," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru