Kolega mimo službu pomohl strážníkům zajistit muže, který svému známému odcizil telefon a 20 tisíc
Ilustrační foto
Most

Most - Při provádění hlídkové činnosti v ulici M. G. Dobnera v Mostě požádal o pomoc strážníky mostecké městské policie muž, který uvedl, že jeho kamaráda před chvílí napadl muž, který mu odcizil mobilní telefon a finanční hotovost ve výši 20 tisíc korun.

Okradený muž útočníka znal a strážníkům uvedl jeho jméno a popis. "Strážníkům nabídl součinnost při hledání podezřelého také další strážník, toho času mimo službu, který náhodou projížděl kolem. Strážníci předali popis hledaného muže kolegovi a všem hlídkám a během dvou minut strážník mimo službu hledaného muže uviděl v ul. F. Halase," uvádí mluvčí městských policistů Veronika Loucká. O této skutečnosti informoval kolegy, kteří okamžitě přiběhli a podezřelého muže zajistili.

Protože kladl aktivní odpor, bylo nutné použít donucovací prostředky. Po vyšetření u lékaře po použití donucovacích prostředků předali strážníci muže se všemi poznatky do rukou Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru