Policisté hledají svědky této tragické nehody, při které zemřel u Mostu člověk
Tragická dopravní nehoda u odbočky na Obrnice. Foto: čtenář
Most

Most - Mostecká policie vyšetřuje okolnosti tragické dopravní nehody, která se stala v sobotu dne 22. srpna kolem 14.05 hodiny na silnici I/15 z Mostu do Prahy poblíž odbočky na obec Obrnice.

Tam došlo ke střetu dvou osobních vozidel továrních značek BMW černé barvy a Škoda Rapid šedého zabarvení. "Při nehodě jeden z řidičů utrpěl zranění neslučitelná se životem. Vyšetřovatel s ohledem na řádné objasnění příčin dopravního střetu hledá svědky této nehody, kteří by mohli poskytnout informace k události. Ti se mohou přihlásit na telefonním čísle linky 158," uvedla mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

Policisté služby kriminální policie a vyšetřování hledají také svědky jedné starší dopravní nehody, ke které došlo dne 20. prosince 2019 v 10.43 hodin. Za obcí Korozluky u odbočky na obec Bečov na silnici I/15 se střetli řidiči osobního vozu Citroen Berlingo zelené barvy a Mercedes Benz barvy šedé. Při nehodě došlo ke zranění osob. Pokud někdo nehodu viděl, či může policistům poskytnout nějaké informace k dopravní kolizi, nechť zavolá na linku tísňového volání 158.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru