V Mostě našli dva kluky, které hledala policie. Jeden ležel opilý na ulici
Foto: MP Most
Most

Most - Dva nezletilé chlapce hledala Policie ČR. Strážníci mostecké městské policie je našli a předali policistům.

Policie ČR požádala strážníky o součinnost při pátrání po nezletilém chlapci z dětského domova, který se nevrátil z vycházky.  Operační pracovník předal jeho popis všem hlídkám a pár minut před půlnocí jedna z motohlídek osobu odpovídající popisu zahlédla. Strážníci chlapce předali policistům Policie ČR.

Na dalšího hledaného nezletilého chlapce, který byl údajně pod vlivem alkoholu, upozornila strážníky žena, která ho našla ležet na ulici. Když ho oslovila, mladík utekl. Strážníkům předala popis chlapce a ti ho za pár minut našli sedět na lavičce. Mladík se přiznal, že vypil 4 malá piva a zároveň přiznal, že utekl z výchovného ústavu. Mladíka, po kterém bylo vyhlášeno celostátní pátrání, strážníci předali Policii ČR

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru