VIDEO: Mostesská nestvůra? Amatérské záběry zachytily ve vodách mosteckého jezera cosi zvláštního
Co to plave ve vlnách jezera Most? Foto: čtenář
Most

Most – Skotové mají svoji slavnou Lochnesskou příšeru, Most může mít svoji Mostesskou nestvůru. Cyklistovi se povedlo v neděli odpoledne natočit na mobilní telefon jedno záhadné stvoření.

Ne není to legrace ani fejk, do aprílu je daleko. Záběry jsou originální, přeposlané z mobilního telefonu. Redakce je pouze elektronicky stabilizovala. Zachycují tmavou věc neznámých rozměrů, kterak se vynořuje nad hladinu, potápí se, aby se po chvíli ještě větší opět objevila nad hladinou. Potom definitivně mizí. „Čekal jsem, až se znovu vynoří, ale už se tak nestalo,“ svěřuje se kameraman.

Co to může být? Pokud by rostly v okolí jezera velké stromy, mohlo by se jednat třeba o kládu. Ty tu ale nejsou. Mohlo by tak jít třeba o sumce. To možné je. Podle Palivového kombinátu Ústí, který se o rekultivovanou lokalitu stará, je v jezeře osm druh ryb, sumec velký patří mezi ně.

https://www.youtube.com/watch?v=JdnYMBn13ys

Průměrná hloubka jezera je 23 metrů. V nejhlubším místě má 71 metrů. Logické vysvětlení předmětu či živočicha na hladině je sice nasnadě, trocha tajemství ale může popularitu jezera Most ještě zvýšit. Lidé mají nevyřešené záhady rádi.
Jak byste místní nestvůru pojmenovali?

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru