Mostecký zlodějíček se letos vrátil z vězení a už zase kradl! Na svědomí má restauraci a pizzerii
ilustrační foto
Most

Most - Mostecká policie obvinila z přečinu krádeže vloupáním 34letého muže z Mostu. Ten se letos vrátil z vězení a opět kradl.

Podle policistů z obvodního oddělení Most Zahradní má mít obviněný na svědomí krádeže v pizzerii na sídlišti Zahradní a v restauraci na sídlišti Liščí vrch. Do restaurace vnikl v noci za použití násilí poté, co překonal uzavřené okno. Uvnitř pak měl odcizit mobilní telefon, různé cigarety a několik lahví alkoholu. Majitel provozovny vyčíslil škodu na odcizených věcech částkou 13 tisíc korun a další škodu na okně za 4 000 korun.

I do pizzerie přišel v noční době a po vloupání z ní měl odnést notebook, plechovky s nápoji, cigarety, pistoli, dámskou obuv, vše za 27 tisíc korun. Mostečan byl krátce po krádeži přistižen hlídkou na sídlišti. Policistům sice nejprve uváděl různé báchorky o tom, kde byl, ale nakonec vloupání do pizzerie doznal a vydal lup, který měl ukrytý v křoví nedaleko.

Muž je stíhán na svobodě a hrozí mu až tříletý pobyt za mřížemi.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru