Září na mosteckých silnicích: Více nehod zavilnili muži, bourali opilí i zfetovaní!
ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Most

Most - Dopravní policie v Mostě minulý měsíc vyjížděla k 114 nehodám. Oproti září 2019 došlo k poklesu nehod o 2.

Stejně jako loni při zářijových nehodách nikdo letos nezemřel. Jedna osoba byla těžce zraněna a 14 lidí vyvázlo s lehkým zraněním. Škody dosáhly částky 3 729 000 korun. Dva řidiči byli pod vlivem alkoholu, jeden pod vlivem drogy.

V obci se stalo 84 střetů, mimo obec havarovalo 30 motoristů. Nejčastějšími příčinami dopravních kolizí byl opět nesprávný způsob jízdy (65), nedání přednosti (16) a překročení povolené rychlosti (9). Nejvíc havárií se stalo v úterý a pondělí, klidněji bylo na silnicích v neděli.

Muži bourali v 42 případech, ženy se na nehodovosti podílely 23x a nehodu zavinili i dva neřidiči. Nepříznivá doba pro motoristy byla mezi 16. a 18. hodinou, kdy policie řešila 17 bouraček a nejméně kolizí se stalo od půlnoci do 04. hodiny (6).

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru