Lidé v Mostě stále více pomáhají strážníkům odhalit, kdo odkládá objemný odpad ke kontejnerům
Foto: Městská policie Most
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie zavolal oznamovatel, že v ul. Pionýrů nosí neznámý muž nábytek ke kontejnerům. Nebylo to jediné podobné oznámení v minulých dnech.

K oznámení byla vyslána motohlídka strážníků, která místo několik minut monitorovala z vozidla, a po chvíli skutečně zajistila muže, který odnášel ke kontejnerům další část sedací soupravy. "Vzhledem k tomu, že muž nesouhlasil s udělením pokuty na místě, strážníci podezření z přestupku oznámili správnímu orgánu," uvedla tisková mluvčí Městské policie v Mostě Veronika Loucká. Aby se muž vyhnul vyšší pokutě ve správním řízení, slíbil, že nábytek z veřejného prostranství odstraní. Strážníci pak ještě provedli kontrolu a zadokumentovali, že tak skutečně učinil, a odpad byl odklizen.

Další oznámení strážníci přijali od ženy, která uvedla, že sousedé z 1. poschodí odkládají skříně a postele ke kontejnerům. "Hlídka strážníků provedla místní šetření a zajistila ženu, která vyklízela byt a byla zodpovědná za odložený odpad. K odložení nábytku ke kontejnerům se doznala, ale odmítla jej odklidit," uvedla mluvčí.

Strážníci proto podezření z přestupku oznámili správnímu orgánu, který přihlédne k tomu, že přestupkyně odmítla odpad odklidit, a může tak uložit vyšší pokutu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru