Krást přišel s prázdným kočárkem, ukryl do něj robotický vysavač. Přišel si pro něj i druhý den
Ilustrační foto
Most

Most - Policisté obvodního oddělení Most Zahradní díky osobní a místní znalosti ztotožnili identitu muže, který se měl dopustit ve třech případech krádeží v mosteckých supermarketech.

"Muže ve věku 29 let z Mostu vyšetřovatel obvinil tento týden ze zločinu krádeže a přečinu krádeže, neboť se jednoho skutku měl dopustit v době vyhlášeného nouzového stavu. Krádežemi věcí způsobil poškozeným marketům škodu ve výši 10 tisíc korun. Nekradl poprvé, za obdobný delikt byl již odsouzen," sdělila Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR.

Mostečan zamířil koncem srpna do mosteckého supermarketu, kde si ze zboží vybral robotický vysavač, který si měl ukrýt do prázdného kočárku a následně prodejnu opustil, aniž by něco platil u pokladny. Lup údajně prodal ještě týž den na ulici jednomu neznámému muži. Do stejného obchodu přišel hned druhý den a do tašky si měl uschovat stejný výrobek, který po krádeži zpeněžil prý v jedné mostecké nedaleké herně.

Tento týden vyrazil znovu krást. Zamířil do mostecké drogérie, ze které si měl odnést holítka, které nezaplatil. Do obchodu přišel opět následující den. "Nakoupit už nestačil, policisté ho na místě zadrželi. Obviněnému Mostečanovi může soud uložit za spáchání zločinu krádeže až osmiletý trest odnětí svobody. Policisté muže stíhají na svobodě. Případem se nadále zabývají kriminalisté, kteří pátrají po odcizených věcech," dodala tisková mluvčí policistů.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru