Nebezpečná zábava v Mostě! Muži vyhazovali z okna lahve od alkoholu, dostali tučnou pokutu
Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 oznámila po 19. hodině mladá žena, že je na procházce s dítětem v kočárku v parku v ulici Zd. Fibicha a pravděpodobně podnapilí muži vyhazují z okna lahve od alkoholu a mohli by tak někoho zranit.

Na místě oznamovatelka strážníkům ukázala okno, ze kterého muži lahve vyhazovali. Strážníci na místě provedli šetření a podařilo se jim kontaktovat muže z uvedeného bytu. Na místě se nacházely tři osoby rumunské národnosti, které jevily známky požití alkoholu nebo jiné návykové látky.

Dva z mužů se strážníkům doznali, že lahve z okna vyhazovali, a na výzvu strážníků je všechny uklidili z veřejného prostranství. Následně souhlasili s uložením pokuty ve výši 1000 Kč, kterou na místě zaplatili.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru