FOTO: Most ukázal modulové bydlení pro Chanov. Čunkodomky ve Vsetíně se osvědčují i po 16 letech
Vizualizace modulového bydlení v Chanově. Zdroj: město Most
Most

Most - Město Most nepůjde v letošním roce cestou omezování investičních akcí. Vyplývá to ze schváleného rozpočtu. Mezi položkami je v něm zahrnuto i modulové bydlení, které vznikne v Chanově.

Na webu města je mezi významnými investičními akcemi pro letošek zveřejněna i vizualizace modulového bydlení, které má být částečně náhradou za odstraněný panelový dům, sloužit ale může i dalším lidem. Autory vizualizace jsou Ing. arch. Jiří Harant Ing. Vlastimil Brabec.

1401warex

Vizualizace modulového bydlení v Chanově. Zdroj: město Most

Společnost Warex, která modulové bydlení vyrábí, se zároveň svěřuje se svojí zkušeností z obdobného projektu: V roce 2006 právě Warex ve spolupráci s městem Vsetín vybudoval sociální bydlení pro 40 rodin jako řešení problematické a neudržitelné situace v centru města. V republice tamní bydlení proslulo jako „čunkodomky“. „Navzdory vznesené kritice, často velmi emoční, samotné komunity místních obyvatelů to mělo a má svůj velký přínos i v rámci nastavení fungování sociálně nepřizpůsobivých občanů. Modulové sociální bydlení je v užívání úspěšně již 16 let a pořád svým nájemníkům nabízí čisté, účelné a vyhovující byty, za které platí nájem,“ uvádí společnost Warex.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru