V Mostě u zimního stadionu vás otestují na přítomnost covidu-19 přímo z auta
Odběrové místo na parkovišti u zimního stadionu v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Nechat se otestovat na přítomnost viru způsobujícího onemocnění covid-19 mohou motoristé přímo z auta také na parkovišti před zimním stadionem v Mostě.

Venkovní odběrové místo zde bylo otevřeno již v prosinci ve spolupráci se společností Vidia-diagnostika na základě dohody města Mostu a Technických služeb města Mostu. Provádí se zde výtěry z nosohltanu jak na rychlý antigenní test, tak průkaznější vyšetření PCR.

„Odběry se provádí jak u osob, které obdržely žádanku od lékaře či hygienické stanice, tak i u samoplátců. U antigenního testování je možné otestovat se každých pět dní. Výsledek vám personál sdělí do 15 minut a vystaví o tom certifikát, který můžete použít například při návštěvě vašich blízkých v domově seniorů,“ uvádí Jan Šťastný ze společnosti Vidia-diagnostika.

Provozní doba odběrového centra (parkoviště u zimního stadionu, Rudolická ul., Most)

PO-PÁ od 8:30 do 12:30 a od 14:00 do 18:00 hodin

NE od 13:00 do 18:00

Rezervace probíhá ZDE

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru