OBRAZEM: O ukradené věci v Mostě se zatím majitelé nepřihlásili. Vážně nikomu nechybí?
6x foto: Policie ČR
Most

Most - Mostečtí kriminalisté odhalující majetkovou trestnou činnost v rámci prověřování případů krádeží na Mostecku zajistili několik věcí, u kterých mají podezření, že pochází z trestné činnosti, a hledají jejich majitele.

Jde o sošky z blíže nezjištěného materiálu, stativ, několik fotoaparátů a různé nářadí (vrtačka, šroubovák, multimetr a další). Policie se proto obrací na veřejnost o pomoc při pátrání po poškozených.

Pokud někdo z fotografií pozná své věci, může zavolat na telefonní číslo kriminalistů 727 836 882 nebo 974 438 396, popřípadě na linku 158. Majitelé zajištěných věcí musí hodnověrným způsobem prokázat vlastnictví k těmto předmětům.

"Podle kriminalistů věci pocházejí zřejmě z krádeží ze sklepů, bytů, domů či komor a to ze starší zástavby města Mostu (část Podžatecká, Souš, Zahražany). Policisté se zároveň domnívají, že by se mohlo jednat o případy z poslední doby a poškození krádež zatím neohlásili. Je taky možné, že o odcizení věcí dosud neví," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

foto

2001veci1

2001veci2

2001veci3

2001veci4

2001veci5

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru