Scéna v supermarketu! Muž ukradl dva rumy, nechtěl je vydat, byl pod vlivem alkoholu a policistům nadával
Jeden rum stačil muž otevřít. Ilustrační foto
Most

Most - V policejní cele skončil o víkendu 59letý muž z obce na Lounsku. Ten si měl v jednom mosteckém supermarketu ukrýt do svého batohu dvě lahve rumu. Následně prošel pokladnou, aniž by za uschované zboží zaplatil. Při odchodu byl zadržen ostrahou.

Té však lup nechtěl vydat. Jednu lahev dokonce stihl otevřít a druhá byla zajištěna až po příjezdu policie. Muž byl převezen na policejní oddělení. Hlídka u něj provedla dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní s výsledkem přes dvě promile alkoholu v dechu.

"Muž během zadržení zasahujícím policistům nadával a urážel je, na slušné vychování zapomněl i na policii. Policisté obvodního oddělení muži, který byl již za krádež odsouzen a z výkonu trestu se vrátil loni, sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Za tuto krádež muži hrozí až tříletý trest odnětí svobody," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru