Seznamte se, toto je útěkář Šimon. Strážníci ho v mosteckých ulicích chytali už více než dvacetkrát!
Pes Šimon z fotodokumentace strážníků. Foto: Městská policie Most
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámila žena, že v ulici Žatecká nalezla zatoulaného psa. K události byla vyslána motohlídka strážníků s odchytovým vozidlem. Strážníci na místě zjistili, že psa dobře znají. Díky místní znalosti strážníci vědí, že patří osmdesátileté ženě, která je na invalidním vozíku, a pes jí občas uteče, když nesežene pomoc na venčení. Od roku 2019 eviduje městská policie 23 událostí o jeho nalezení a strážníci již znají psa i jménem.

O tři dny později se obrátil na linku 156 oznamovatel, že u bloku 382 odchytil psa bez majitele. Opět se jednalo o strážníkům známého psa Šimona, kterého odchytili a předali jeho majitelce. Oba přestupky proti obecně závazné vyhlášce strážníci tentokrát vyřešili domluvou a žena přislíbila, že si zajistí pomoc na venčení.

"Od roku 2019 byl pes Šimon nalezen a odchycen v ulicích Žatecká, Obránců Míru, V. Nezvala, K. Biebla, Fr. Halase, Moskevská, Ke koupališti, Petra Jilemnického, Báňská a u 7. ZŠ Most. Navštívil také park Střed, park u Kojota, OC Central a nákupní centrum Hněvín. Jednou byl také zajištěn přímo u služebny městské policie. V úředních záznamech již mají strážníci rozsáhlou sbírku jeho fotografií z odchytu," vypočítává mluvčí městské policie Veronika Loucká.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru