Agresivní muž napadal ostrahu nádraží. V poutech skončil i jeho bratr a otec
Foto: MP Most
Most

Most - Pracovník ostrahy budovy Českých drah v Mostě požádal o pomoc na lince 156 městské policie, když ho před budovou nádraží začala slovně a fyzicky napadat skupina osob. Operátor kamerového systému okamžitě vyhledal místo potyčky a situaci monitoroval. Na místo byly vyslány dvě motohlídky strážníků, na relaci v radiostanici zareagovaly také dvě hlídky Policie ČR.

Na místě pak strážníci spatřili skupinu osob, která napadala pracovníka ostrahy, od něhož strážníci útočníky ihned odtrhli. Jeho agresivita se však stále stupňovala, přestože se strážníci snažili situaci uklidnit. Muž se snažil znova napadnout pracovníka ostrahy a zároveň se pokoušel silou odstrčit strážníky. Proto byli strážníci nuceni použít donucovací prostředky a útočníkovi nasadili pouta.

To se nelíbilo jeho bratrovi, který začal strážníky a pracovníka ostrahy častovat nevybíravými vulgárními nadávkami a výhružkami. Poté se snažil fyzicky napadnout pracovníka ostrahy, proto byly použity donucovací prostředky i na tohoto muže.

"Na místě se pak objevil další člen rodiny, tentokrát otec obou mužů, který předvedl, od koho pochytili jeho chlapci vulgární slovník a agresivní chování. Okamžitě začal napadat hlídky obou policií a násilně napadl také pracovníka ostrahy. V tom okamžiku jeden ze strážníků spolu s policistou použili donucovací prostředky i na otce, svedli ho na zem do poutací polohy, a přiložili třetí služební pouta," uvedla mluvčí Městské policie v Mostě Veronika Loucká.

Trojice mužů z jedné rodiny byla následně převezena ke zdravotnickému ošetření po použití donucovacích prostředků. Původci incidentu zdravotníci naměřili 2 promile alkoholu v dechu. Celou událost se všemi poznatky si na místě převzali policisté Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru