Dopadli zloděje z Mostecka! Povedená čtveřice kradla z domů nářadí a z prodejny pískovcové sochy
Ilustrační foto
Most

Most - Mostecká policie obvinila z krádeže a poškození cizí věci ve spolupachatelství a porušování domovní svobody ve formě účastenství 33letého muže z Mostu, z krádeže a porušování domovní svobody ve spolupachatelství 23letého muže z Peruce, z krádeže a porušování domovní svobody ve formě účastenství 20letého Mostečana a z krádeže a poškození cizí věci ve spolupachatelství a porušování domovní svobody a krádeže ve formě účastenství 37letého muže z Mostu.

Podle policistů 23letý spolu s 37letým komplicem u Benediktu vnikli již v lednu ve večerních hodinách na oplocený pozemek rodinného domu, kde měli z terasy odcizit plynový tepelný zářič s plynovou bombou. Zbývající dva seděli ve vozidle a hlídali, aby dvojice mohla krádež dokonat. Lup následně z místa odvezli.

Dva starší ze čtveřice měli v Mostě na jiném místě koncem ledna v noční době vniknout do rozestavěného rodinného domu, ze kterého měli odnést různé nářadí a drobný stavební materiál. Při tom poškodili okno a dveře. Poškozenému zanechali škodu na odcizených věcech ve výši 106 tisíc korun a poškozením zařízení za 51 tisíc korun.

Škodu za 78 tisíc korun měli obvinění způsobit i jedné firmě z Mostu, kde měli odcizit z oploceného venkovního prostoru prodejny pískovcové sochy ve výše uvedené hodnotě.

Mostečan ve věku 33 let byl již za krádež trestán a trest vykonal loni v prosinci. Odcizené věci nebyly policií zajištěny. Kde lup skončil, čtveřice neuvedla.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru