V mosteckých ulicích zajistili strážníci pět lidí hledaných policií. Někteří na sebe upozornili neobvyklým chováním
Strážníci zajistili 5 osob hledaných Policií ČR. Foto: MP Most
Most

Most - Během kontrolní činnosti strážníci mostecké městské policie zaznamenali informaci o tom, že se v domě pravděpodobně nachází osoba, která je v celostátním pátrání. Strážníci v databázi hledaných osob zjistili, že se jedná o pachatele, který může být ozbrojen. Strážníci následně informovali policisty Policie ČR a obě policejní hlídky pak společně provedli místní šetření, při kterém byl pachatel v jednom z bytů zadržen. Hledaný muž s policií spolupracoval a nemusely být použity donucovací prostředky, nedošlo k žádnému zranění ani škodě na majetku.

Další hledanou osobu zajistili strážníci, když prováděli hlídkovou činnost z vozidla v ul. Kpt. Jaroše. Motohlídka si všimla ženy, která přehrabávala odpadky v kontejneru. Při kontrole totožnosti strážníci zjistili, že je v celostátním pátrání. Strážníci hledanou ženu předali se všemi poznatky policistům Policie ČR.

Dalšího hledaného muže strážníci zajistili 40 minut po půlnoci. Při kontrolní činnosti si všimli muže, který ležel pod vozidlem. Strážníci se muže zeptali, proč je venku v době, kdy je zákaz vycházení. Muž sdělil, že opravuje výfuk. Při kontrole totožnosti strážníci zjistili, že se jedná o hledanou osobu. Hledaného muže si také převzali policisté Policie ČR.

Osobu v celostátním pátrání pomohl zajistit oznamovatel, který požádal strážníky o pomoc na lince 156, že v jeho domě na chodbě spí nějaký neznámý muž, který v domě nebydlí. Strážníci na místě uvedeného muže zajistili a při kontrole totožnosti zjistili, že je v celostátním pátrání. Hledaného muže si na místě převzali policisté Policie ČR.

Posledního hledaného muže zajistili strážníci při hlídkové činnosti v ul. Javorová, kde uviděli osobu, která odpovídala popisu osoby hledané Policií ČR. Při kontrole totožnosti zjistili, že je v celostátním pátrání. Strážníci hledanému muži přiložili služební pouta a převezli ho na Policii ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru