Žena doma upadla a nemohla vstát, na podlaze takto strávila celou noc
ilustrační foto
Most

Litvínov - Případy, kdy starší lidé s již omezenou schopností pohybu upadnou a sami se nedokážou zvednout, přičemž jsou nuceni čekat na pomoc několik hodin i dní, bohužel nejsou výjimečné. Tentokrát byli strážníci přivoláni na pomoc k ženě, kterou našla na podlaze v bytě její dcera a sama ji nedokázala zvednout.

Strážníci tak ihned vyrazili na místo a pomohli seniorku posadit zpět do křesla. Přestože ležela celou noc na podlaze, neměla žádná zjevná zranění a přivolání lékaře odmítla. Vypověděla také, že se pohybuje s pomocí chodítka. Dcera ženy strážníky ujistila, že s ní zůstane a pokud bude potřeba přivolat záchrannou službu, hned tak udělá.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru