Čtyři lidé nedokázali sami vstát. Z nepříjemné situace jim pomáhali strážníci
Městská policie v Mostě. Ilustrační foto
Most

Most - Zdravotní sestra, která pečuje o seniory, se obrátila o pomoc na linku strážníků mostecké městské policie 156, že na chodník upadla její klientka a ona jí nemůže sama zvednout. Na místo byla vyslána motohlídka strážníků, kteří seniorce pomohli vstát a posadili ji do auta.

Strážníky požádala o pomoc také žena, která uvedla, že je její muž je invalida a při vylézání z vany upadl a nemůže se dostat zpět do vozíku a ona ho nemůže uzvednout. Strážníci pánovi pomohli a posadili ho na invalidní vozík.

Podobný problém měla žena, která uvedla, že nemůže vylézt z vany a je invalidní. Strážníci ženě pomohli vylézt z vany a odvedli ji do obývacího pokoje.

Po jedné hodině ranní požádala o pomoc strážníků další seniorka, která uvedla, že její muž upadl na podlahu a nemůže vstát. Strážníci osmasedmdesátiletému muži pomohli na nohy a posadili ho na postel. Žena k incidentu poznamenala, že se toto stalo manželovi již po několikáté a jako důvod uvedla nadměrné požívání piva.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru