Chovatelce z Mostu se ztratila želva. Málem ji přejelo auto, ale po dvou dnech se vrátila domů
Strážníci se o želvu zatím postarali. Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie zavolala oznamovatelka, že v ulici U města Chersonu nalezla želvu a požádala o možnost jejího předání strážníkům. Na místě pak strážníkům oznámila, že zvíře našla při výjezdu z parkoviště za svým vozidlem.

"Strážníci si od oznamovatelky želvu převzali, umístili ji do přepravního boxu a předali svému kolegovi strážníkovi, který ve svém volném čase pečuje o zvířata ve speciální záchranné stanici pro exotické živočichy umístěné přímo na služebně městské policie," uvedla mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Na policii želva pobyla dva dny. Její majitelku napadlo kontaktovat městskou policii a případ ztraceného domácího mazlíčka měl šťastný konec. Její majitelka si želvu převzala a strážníkům poděkovala.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru