Sousedi a příbuzní v Mostě se napadají! Strážníci vyjížděli za dva týdny k více než třiceti takovým případům
Zásah Policie ČR u Stovek. Ilustrační foto
Most

Most - Strážníci Městské policie v Mostě vyjížděli v uplynulých 14 dnech na 33 případů hádek mezi sousedy nebo příbuznými, napadání nebo obtěžování. Přinášíme některé z případů, kterými se zabývali.

O pomoc strážníků požádal muž, který uvedl, že do jeho bytu přišel jeho syn, je agresivní, vyhrožuje mu a odmítá odejít. Strážníci se na místě spojili s oznamovatelem, který uvedl, že jeho syn užívá drogy a krade, v bytě nemá trvalý pobyt, a on si ho v bytě nepřeje. Strážníci proto oslovili mladého muže a vyzvali ho, aby s nimi odešel. Mladík byl viditelně pod vlivem návykové látky a se strážníky vůbec nekomunikoval. Po chvíli se mladý muž z ničeho nic zvedl z pohovky a spolu se strážníky v klidu opustil byt. Se strážníky sešel dvě patra, kde se jeho poklidná nálada změnila, a pěstí udeřil do skleněné skříně s hasicím přístrojem, kterou rozbil. Strážníci muže vyvedli z domu, spojili se další hlídkou městské policie a Policie ČR, bylo provedeno došetření celé události, a muže si převzali policisté Policie ČR k dalším úkonům.

Na linku 156 oznámila mladá žena, že ji opakovaně obtěžuje její bývalý přítel, stojí pod okny a vyhrožuje jí. Na místě strážníci uviděli muže, kterého již dobře znají. Muž strážníkům sdělil, že je vše v pořádku, že jen jde za svojí přítelkyní. Ta mu opakovaně sdělila, že si jeho návštěvu doma nepřeje a nechce s ním o ničem mluvit. Muž jí před strážníky vyznával lásku, a když žena trvala na svém, strážníci muže vyzvali, aby odešel, že to evidentně nemá cenu. Muž strážníky uposlechl a ženu začal pro změnu častovat nadávkami. Strážníci ženu poučili, jak může dále postupovat a dohlédli na to, aby muž skutečně odešel.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru