Na Zahradě Čech cvičily pořádkové jednotky, zúčastnilo se téměř pět stovek policistů
Foto: Policie ČR
Most

Litoměřice - V úterý 26. října 2021 se v areálu výstaviště Zahrada Čech v Litoměřicích uskutečnilo cvičení pořádkových jednotek. Základní činnosti pořádkových jednotek zde od 08:00 hodin do 15:00 hodin cvičilo téměř 500 policistů.

Kromě policistů speciální pořádkové jednotky KŘP Ústeckého kraje to byli i policisté pořádkových jednotek krajských ředitelství policie Libereckého kraje, hlavního města Prahy, Královéhradeckého kraje a Ochranné služby.

2710porjedkz3

Foto: Policie ČR

Na místě byli také policisté oddělení služební hipologie KŘP hlavního města Prahy se svými koňmi a policejní kynologové z Ústeckého a Libereckého kraje a z Prahy se svými psy. Zahraničním účastníkem byla partnerská jednotka ústecké speciální pořádkové jednotky, pořádková jednotka z Drážďan.

2710porjedkz2

Foto: Policie ČR

"Cvičení se zúčastnili také zástupci ředitelství služby pořádkové policie Policejního prezidia ČR v čele s ředitelem služby plk. Mgr. Petrem Sehnoutkou a zástupci letecké služby Policie ČR," uvedla policejní mluvčí Šárka Poláčková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru