Celostátně hledaný muž se schovával v Mostě na bývalém autobusáku
Jeden ze zajištěných mužů. Foto: MP Most
Most

Most - Strážníci mostecké městské policie zajistili dva muže v celostátním pátrání. Jeden jel tramvají bez platné jízdenky, druhý se skrýval na bývalém autobusovém nádraží.

V odpoledních horninách požádala revizorka Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova o asistenci strážníků při kontrole totožnosti cestujícího bez platné jízdenky. Strážníci při perlustraci zjistili, že se kontrolovaný muž nachází na seznamu celostátně hledaných osob Policie ČR. Při bezpečnostní kontrole, jestli u sebe nemá zbraň, nalezli strážníci injekční stříkačku. Tu uložili do toxi-boxu a hledaného muže převezli na Policii ČR, kde ho předali službu konajícímu policistovi k dalším úkonům.

Další hledanou osobu strážníci poznali a zajistili při kontrolní činnosti po 1 hodině ranní na bývalém autobusovém nádraží. Při kontrole totožnosti zjistili, že je muž v celostátním pátrání. Také tohoto hledaného muže předvedli strážníci na Policii ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru