Host baru se měl chovat nevhodně, další dva mu za to dali nakládačku
Ilustrační foto: CC0
Most

Litvínov - Dva muži z Litvínova (41 a 46 let) napadli hosta baru, ten se měl chovat nevhodně. Jsou podezřelí ze spáchání přečinu výtržnictví.

Mladší z podezřelých měl ve druhé polovině října krátce po půlnoci fyzicky napadnout zákazníka litvínovského baru. Důvodem mělo být údajně jeho nevhodné chování vůči ostatním hostům. Oba muži se nejprve dohadovali a poté před barem došlo k fyzickému napadení 37letého hosta, který v baru zapomněl na slušné chování.

"Ve vzájemném zaklínění spadli oba do vozovky. Starší podezřelý, který vyšel ven z baru, oba aktéry od sebe odtrhl a měl též poškozeného napadnout. Neodradila ho ani přítomnost kolemjedoucí hlídky strážníků a snažil se svůj útok dokonat," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Při rvačce došlo ke zranění napadeného, které si vyžádalo asistenci zdravotníků záchranné služby. Mladšímu Litvínovanu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta, staršímu s ohledem na minulou výtržnost pak trest o jeden rok vyšší.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru