REKLAMA
Zdrogovaný řidič ujížděl Bečovem před policejní hlídkou
Ilustrační foto
Most

Bečov - Trestnému činu ohrožení pod vlivem návykové látky nyní čelí 20letý muž. Rozhodli o tom obrničtí policisté na základě výsledku odborného vyjádření. Potvrdilo se jim podezření z první poloviny února, že kontrolovaný Mostečan sedící za volantem vozu měl mít v těle pervitin.

"Předběžný výsledek a také reakce řidiče tomu od počátku napovídaly. Mladého muže chtěli v nočních hodinách v Bečově na Mostecku zkontrolovat policisté hlídkové služby. Ten však na výzvu nereagoval a ujížděl před nimi. Teprve po pronásledování do nedaleké obce měl řidič zastavit a podrobit se kontrole," uvádí mluvčí policistů Alena Bartošová.

Věc policisté šetřili ve zkráceném přípravném řízení a nyní ji předávají státnímu zástupci k dalšímu rozhodnutí. V případě uznání viny mladému Mostečanovi hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru