REKLAMA
Za pár dní zcela přestanou jezdit tramvaje mezi Mostem a Litvínovem
V Záluží se bude rekonstruovat tramvajová otočka. Foto: archiv e-mostecko.cz
Most

Most, Litvínov - Dopravní podnik vydal upozornění pro cestující, že od 1. září letošního roju bude probíhat výluka tramvajového provozu na linkách č. 1, 3, 4 a 40 v celé jejich trase a náhradní autobusová doprava bude zavedena z Litvínova až do Mostu. Ttramvaje na lince č. 2 budou po celou dobu vprovozu.

Náhradní autobusová doprava bude provozována podle současných jízdních řádů v plném rozsahu. "Cestující dále upozorňujeme, že zastávka Most, rozcestí Kopisty bude po celou dobu výluky v režimu „Na znamení“. Kromě zastávek Litvínov, Citadel; Litvínov, stadion (směr Citadela); Litvínov, T echnické služby budou autobusy náhradní dopravy zastavovat v náhradních zastávkách mimo tramvajové zastávky. I na zastávkách v úseku Most, sportovní hala – Most, Čs. mládeže nebudou autobusy náhradní dopravy zastavovat v tramvajových zastávkách na tramvajovém pásu, ale v přilehlých autobusových zastávkách," informoval mluvčí dopravce Jiří Holý.

Výluka je dána plánovanou rekonstrukcí tramvajové otočky v Záluží. V zastávkách bude rovněž informace o výluce a umístění náhradních zastávek vylepena. Výluka je plánována přibližně do letošního prosince. O přesném datu ukončení výluky budou cestující včas informováni. Délka výluky záleží na provedení dodavatelských prací a na zahájení zkušebního provozu.

Výluka v celé trase je pro cestující jednodušší v tom, že nemusí docházet k přesunu cestujících z autobusů do tramvají.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru