REKLAMA
Agresivní cizinec se pohyboval po domě s kovovou tyčí, neměl strach ani před strážníky
Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámil muž, že v bytovém domě na třídě Budovatelů se neznámý snaží pravděpodobně odcizit žebřík ze vchodu, který se používá ke vstupu na střechu.

Na místě se strážníci spojili s oznamovatelem, který uvedl, že muž žebřík poškodil, je agresivní a pohybuje se po domě s kovovou tyčí v ruce. Strážníci muže vyhledali a vyzvali ho, aby se zastavil a položil tyč. Muž zákonnou výzvu neuposlechl a s tyčí v ruce se pohyboval směrem ke strážníkům.

Proto strážníci přistoupili k použití donucovacích prostředků, muže svedli na zem, a byla mu přiložena pouta. Vzhledem k tomu, že muž odmítal komunikovat, a nechtěl strážníkům sdělit svoji totožnost, byl převezen na služebnu Policie ČR a se všemi poznatky byl předán policistům.

Předseda domu sdělil také Policii ČR výši škody způsobené poškozením žebříku a vstupu na střechu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru