REKLAMA
Policisté na Mostecku zastavili 60 aut. Všichni řidiči spáchali nějaký přestupek
Ilustrační foto: Policie ČR
Most

Mostecko - V mosteckém okrese proběhla o uplynulém víkendu krajská dopravně bezpečnostní akce. V souvislosti se snížením nepříznivého vývoje dopravní nehodovosti a zlepšení dopravní kázně na pozemních komunikacích se policisté zaměřili zejména na dodržování rychlostních limitů.

Strážce zákona jste mohli potkat na vytipovaných stanovištích, ale i na různých úsecích v rámci celého okresu. Kontroly stanovené rychlosti jízdy prováděli formou skrytého dohledu. Dohlíželi také na dodržování všeobecných ustanovení podle zákona o silničním provozu.

"Během této akce zastavili 60 vozidel a všichni řidiči se dopustili přestupku. Ve 49 případech odjížděli motoristé s blokovou pokutou v celkové výši 48 600 korun, 11 prohřešků policisté oznámili správnímu orgánu. Rychlostní limit nerespektovalo 57 řidičů, dva neměli svůj vůz v technicky nevyhovujícím stavu a jeden z nich neměl u sebe potřebné doklady pro řízení a provoz vozidla," sdělil mluvčí policistů na Mostecku Václav Krieger.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru