REKLAMA
Žena s pomocí kočárku odcizila v OBI nafukovací bazén. Nakonec ji stál pět tisíc a přišla o něj
Ilustrační foto
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámila pracovnice ostrahy OBI, že pronásledují pachatelku drobné krádeže, která bez zaplacení odnesla z obchodu nafukovací bazén.

Krabici s bazénem následně předala neznámému muži, a ten z místa utekl směrem k lokalitě stovek a žena také odcházela tím směrem. "Operátor kamerového systému vyhledal ženu podle popisu svědkyně, monitoroval její pohyb a informace předával pomocí radiostanice všem hlídkám. Ženu dostihla jedna z hlídek u bloku 7 a následně se na místo dostavily pracovnice ostrahy OBI, které identifikovaly ženu jako pachatelku krádeže bazénové sady," uvádí mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Žena podle nich odcizila bazénovou sadu s využitím dětského kočárku a následně prošla pokladní zónou bez zaplacení. Také uvedly, že celá událost je zaznamenána na vnitřním kamerovém systému. Po konfrontaci s pracovnicemi OBI žena strážníkům doznala, že zboží odcizila, a následně zavedla strážníky do místa bydliště, kde uvedené zboží nepoškozené vydala.

Strážníci zboží vrátili pracovnicím ostrahy a po konzultaci s Policií ČR projednali přestupek v příkazním řízení na místě a uložili ženě pokutu ve výši 5000 Kč.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru