REKLAMA
Zloděj si v mosteckých panelácích vyhlížel nezabezpečená kola
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Policisté z Obrnic a Duchcova objasnili krádeže, ke kterým došlo v jejich svěřeném úseku. Podle nich je má mít na svědomí 36letý muž. O případu informuje mostecká policie.

Muž měl začátkem května v duchcovské prodejně odcizit zboží za tisícovku. S nápojem a pracími kapslemi opustil obchod uschovanými pod oděvem. Placení se samozřejmě vyhnul.

O několik dní později měl v obci na Mostecku odcizit tři jízdní kola. K tomu mu stačily tři dny. "Vždy si zřejmě vytipoval volně odložené věci v tamní zástavbě panelových domů. Majitelům způsobil škodu ve výši 8 tisíc korun. K tomuto jednání ho neodradila ani skutečnost, že byl za krádeže několikrát soudem potrestán," uvedl mluvčí policistů Václav Krieger.

Poslední rozsudek vydaný Okresním soudem v Mostě nabyl právní moci teprve v dubnu. V současné době je již ve výkonu trestu odnětí svobody. Tam si od mosteckého vyšetřovatele převzal sdělení obvinění ze spáchání trestného činu krádeže.

K současnému trestu mu tak v případě uznání viny můžou přibýt až další tři roky.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru