REKLAMA
V mosteckých ulicích strážníci poznali a zajistili čtyři hledané osoby
Strážníci zajistili 4 osoby, po kterých pátrala Policie ČR. Foto: MP Most
Most

Most - Strážníci v Mostě zajistili čtyři osoby, po kterých pátrala Policie ČR.

Po 16. hodině si v Mostě motohlídka strážníků všimla dívky, o které věděli, že je na seznamu hledaných osob z důvodu útěku z výchovného ústavu, kde měla nařízenou ústavní výchovu.

Dalšího celostátně hledaného chlapce, který utekl z výchovného ústavu, strážníci zajistili nedaleko služebny městské policie. Strážníci oba mladistvé zajistili a předali Policii ČR.

V ranních hodinách prováděla motohlídka pěší hlídkovou a kontrolní činnost v ul. Budovatelů u bloku 100, kde poznala a zajistila muže z Obrnic, který byl na seznamu celostátně hledaných osob.

Další osobu v pátrání strážníci zajistili na tř. Budovatelů. Ani v jednom případě strážníci nemuseli použít donucovací prostředky. Všechny hledané osoby strážníci předali policistům Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru