REKLAMA
Chcete si přivydělat? Zájemci o činnost ve volebních komisích se mohou stále hlásit
Mostecko čekají volby do zastupitelstev obcí i do Senátu. Ilustrační foto
Most

Most - Magistrát města Mostu hledá z důvodu nenaplněné kapacity další zájemce o činnost členů okrskové volební komise pro volby do Zastupitelstva města Mostu. Volby se konají ve dnech 23. a 24. září 2022.

Zájemci se mohou i nadále přihlásit vyplněním elektronické přihlášky: zde nebo osobně na magistrátu, bližší informace o odměnách a školeních najdete na stránkách města Mostu www.mesto-most.cz. Přihlášení bohužel není možné telefonicky.

Členem OVK může být státní občan ČR a státní občan jiného členského státu EU, který je přihlášen k trvalému pobytu v obci na území ČR, případně k přechodnému pobytu, jde-li o cizince, který alespoň v den složení slibu dosáhl věku nejméně 18 let (v den prvního zasedání OVK, které se uskuteční 31. srpna 2022), u něhož nenastala překážka výkonu volebního práva a který není kandidátem pro volby do Zastupitelstva města Mostu nebo do Senátu. Členové komisí budou za svou činnost finančně odměněni.

Volby do zastupitelstev obcí a Senátu Parlamentu České republiky se budou konat letos ve dnech 23. a 24. září, případné druhé kolo voleb do Senátu ve dnech 30. září a 1. října 2022.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru