REKLAMA
Skvělý kamarád. Muž v Mostě rozdával své známé pervitin, teď tráví čas ve vazbě
Ilustrační foto
Most

Most - Mostecký vyšetřovatel zahájil trestní stíhání 36letého muže ze spáchání trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Podle policistů měl v jarních měsících zdarma poskytnout pervitin své známé. Podle policistů zakázanou psychotropní látku poskytl v neurčeném množství, a to nejméně v sedmi případech na různých místech v Mostě.

"Tímto se dopustil závažného protispolečenského chování. Obvinění si převzal ve vazební věznici, kde je umístěn pro jinou trestnou činnost. Až o pět let se mu může v případě odsouzení prodloužit současný pobyt za mřížemi," uvádí Václav Krieger, tiskový mluvčí Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru